Chevrolet C20 Cheyenne uit 1977

v.a. €395 per dag

Wat leuk dat je interesse toont in mij, ik ben een Pickup uit de Verenigde Staten van Amerika. Daar ben ik in 1977 gebouwd. Aangenaam, ze noemen mij een Chevrolet C20 Cheyenne.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Breng- en haalservice mogelijk

done

Gratis offerte op maat

done

Te huur in heel Nederland

Chevrolet C20 Cheyenne huren?

Wat leuk dat je interesse toont in mij, ik ben een Pickup uit de Verenigde Staten van Amerika. Daar ben ik in 1977 gebouwd. Aangenaam, ze noemen mij een Chevrolet C20 Cheyenne. 3 jaar geleden ben ik op de boot naar Nederland gekomen vanuit California. Ik ben erg goed onderhouden door mijn eigenaren en mede door het warme klimaat in dat gedeelte van mijn geboorteland zie ik er nog erg goed uit voor mijn leeftijd. En misschien wel het belangrijkste ik ben zo goed als origineel.

Nu hier in Nederland rijd ik mensen rond op hun bruiloft en ben ik al gefotografeerd in verschillende fotoshoots. Zo blijf ik op mijn oude dag nog steeds een beetje bezig. Omdat ik een verschijning ben die je niet elke dag ziet in Nederland, vinden mensen mij heel leuk om te zien. Met mijn 7,4 liter v8 motor roffel ik er lekker op los, ik loop nog steeds als een zonnetje. Door de Brede bank en de hoge grote motorkap met mijn zongebruinde lak en mijn laadbakje krijg je echt een heerlijk Amerikaans, zomers, landelijk gevoel. Mocht je Interesse hebben om mij te huren voor een Bruiloft, event of fotoshoot, kan je altijd een offerte aanvragen via de knop bovenaan de pagina.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Amerikaans, Klassiek, Oldtimer

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Oost-Nederland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Chevrolet Cheyenne

Kleur:

Bruin

Prijzen en opties:

  • De huurprijs is van de auto is per dag. Dit is 395,-
  • Het bouwjaar waaruit de auto komt is 1977.
  • Er kunnen 2 tot 3 personen meerijden.
  • De auto is een automaat.
  • Er mag zelf gereden worden in de auto, maar de auto kan ook gehuurd worden met chauffeur.

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Amerikaans   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's