Lamborghini Aventador Roadster

v.a. €1,999 per dag

Een supercar met meer emotie en drama is er niet te vinden, de Lamborghini Aventador Roadster is een echt eyecatcher. Met de V12 motor en de uitlaat die weerkaatst in het interieur, is het ook nog eens een aangenaam geluid.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Lamborghini Aventador Roadster huren?

Een supercar met meer emotie en drama is er niet te vinden, de Lamborghini Aventador Roadster is een echt eyecatcher. Met de V12 motor en de uitlaat die weerkaatst in het interieur, is het ook nog eens een aangenaam geluid. De auto in zijn geheel geeft een opwindende ervaring voor iedere autoliefhebber. Het starten van de motor is al een hele ervaring op zich, een rood klepje openen en vervolgens op de startknop drukken. De V12 motor komt tot leven en brengt meteen een hoop lawaai met zich mee. De Aventador is een echte eyecatcher die overal in het land de aandacht trekt, zeker om zelf op jullie bruiloft daarmee aan te komen, zorgt voor een onvergetelijk moment.

Technische informatie:
Motortype: 6.5 liter V12
Vermogen: 700 pk (515 kW)
Koppel: 690 Nm
Topsnelheid: 349 km/h

Chauffeur:

Zelf rijden

Stijl:

Cabrio, Luxe, Modern, Supercar

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Lamborghini Aventador

Kleur:

Grijs

Prijzen en opties

  • € 1.999 + € 2,50 per km (van aflever- tot feest/ophaallocatie)
  • Te huur in heel Nederland
  • Gratis breng-/ en haalservice
  • Eigen risico €5.000
  • Zelf rijden
  • Niet te huur voor galavervoer

Elke huurder dient vooraf het volledige eigen risico te voldoen, waarbij we achteraf de huurprijs hiermee verrekenen indien er geen bijzonderheden zijn. Indien wij het volledige eigen risico nodig hebben voor schadeherstel, dan dient de huurprijs achteraf nog separaat te worden voldaan.

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Cabrio   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's