Landrover Defender P400e X-Dynamic HSE 2024

v.a. €799 per dag

Ontdek de perfecte combinatie van kracht en elegantie met onze getunde Landrover Defender P400e X-Dynamic HSE SVR Edition uit 2024, getuned door Urban en voorzien van de hoogwaardige velgen van Vossen. Maak je bruiloft onvergetelijk met deze unieke trouwauto. Reserveer nu voor een rit vol stijl en verfijning!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Breng- en haalservice mogelijk

done

Gratis offerte op maat

done

Te huur in heel Nederland

Landrover Defender huren?

Ervaar een onvergetelijke beleving op jullie speciale dag met onze exclusieve Landrover Defender P400e X-Dynamic HSE SVR Edition uit 2024, getuned door Urban en voorzien van de luxe velgen van Vossen. Creëer herinneringen die een leven lang meegaan met een rit vol avontuur, stijl en elegantie. Reserveer nu voor een onvergetelijke ervaring!

Geniet zorgeloos van jullie dag met onze trouwautoverhuur, inclusief ervaren chauffeur. Laat ons de stress van het rijden wegnemen, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het maken van prachtige herinneringen. Boek nu en laat ons jullie speciale dag nog specialer maken!

Chauffeur:

Met chauffeur

Stijl:

Amerikaans, Luxe, Modern, Sportief, Supercar

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Oost-Nederland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Landrover Defender

Kleur:

Zwart

Prijzen en opties?

    Voor prijzen en beschikbaarheid, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en jullie te helpen bij het plannen van een perfecte rit op jullie grote dag. We kijken ernaar uit om van jullie te horen!

  • 799,- per dag
  • 100 km inclusief
  • 0,99 cent per extra gereden km
  • Rijden met chauffeur

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Amerikaans   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's