Maserati Ghibli S

v.a. €490 per dagdeel

Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 799,- per dag + nacht te huur. Geheel exclusief in Nederland, deze prachtige witte Maserati Ghibli S met maar liefst 410 pk! Dit is de enige witte Maserati Ghibli S die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Maserati om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Maserati Ghibli huren

Geheel exclusief in Nederland, deze prachtige witte Maserati Ghibli S met maar liefst 410 pk! Voor slechts EUR 799,- per dag te huur. Dit is de enige witte Maserati Ghibli S die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Maserati om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

De Maserati is voorzien van een 3.0 liter V6 blok met maar liefst 410 pk. Dit blok is mede ontwikkeld door Ferrari en dat is zeker te merken tijdens het rijden! Met het 4 dubbele uitlaatsysteem is het werkelijk een genot om in deze auto te rijden! In slechts 5 seconden raast deze ras italiaan naar de 100km per uur.
Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Maserati zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Bent u geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Luxe, Modern, Sportief, Supercar

Provincie:

Zuid-Holland

Model:

Maserati Ghibli

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • € 799 per dag + nacht (incl. btw)
  • Slechts € 490,- per dagdeel
  • 150 km vrij, daarna EUR 1,50 per extra km
  • brandstof
  • Verplichte verzekering €85,-
  • Haal-/ en brengservice mogelijk in overleg
  • Zelf rijden!

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Luxe   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's