Porsche 911 wit

v.a. €450 per dag

Met deze klassieke Porsche 911 uit 1965, wordt jullie bruiloft absoluut heel bijzonder! Jullie mogen zelf rijden in deze exclusieve, originele Porsche.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Porsche 911 huren?

Met deze klassieke Porsche 911 uit 1965, wordt jullie bruiloft absoluut heel bijzonder! Jullie mogen zelf rijden in deze exclusieve, originele Porsche. De 911 is het model waar Porsche beroemd mee is geworden. Dit exemplaar is uit de eerste productiereeks en daarom dus één van de oudste 911’s in Nederland te huur. De auto is naast romantisch ook stijlvol, klassiek en toch sportief. Achterin zijn twee kleine zitjes en is het mogelijk om bruidskinderen mee te laten rijden. De lak is heel ivoorwit met een zwart interieur. Wij hanteren een vast all-in dagtarief, dus inclusief: breng- en haalservice, brandstof, gereden kilometers, uren en casco verzekering. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging onder het genot van een kop koffie of thee.

Chauffeur:

Zelf rijden

Stijl:

Cabrio, Oldtimer, Sportief

Provincie:

Zuid-Holland

Model:

Porsche 911

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • Prijs 450 euro per dag
  • Geen extra kosten per kilometer
  • Zelf rijden
  • Inclusief breng en haalservice

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Cabrio   trouwauto’s

Aanmelden bezichtiging

Aanmelden bezichtiging

Jouw trouwauto eerst bekijken?

Jullie trouwauto eerst bekijken? Geen probleem! Kom naar onze showroom en zie ruim 50 oldtimers, we zitten midden in Nederland. We hebben maandelijks open avonden maar een privé rondleiding is ook een optie.Let op: dit gaat alleen om de oldtimers van verhuurder We Love Oldtimers!

Aanmelden bezichtiging chevron_right

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's