Chevrolet Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Chevrolet huren

Met zo een apart aandoend logo en prestataties van de topmodellen om U tegen te zeggen, is Chevrolet ook een van de Amerikaanse merken die niet mogen ontbreken op het lijstje van huurauto’s waar er een grote vraag naar is. Ook op het gebied van kleine tot mid-size auto’s laat het merk zich niet onbetuigd. Tal van modellen dus die beschikbaar zijn en is er daartussen zeker wel eentje te vinden die geschikt is voor jou.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 27 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Chevrolet Bel Air

v.a. €180 per dagdeel

Chevrolet Camaro Cabrio

v.a. €340 per dagdeel

Een typische Amerikaan: de Chevrolet

Amerikaanse auto’s zijn altijd apart te noemen wanneer het gaat om de ruimte, het motorvermogen en het comfort die ze te bieden hebben. Ook Chevrolet laat zich niet onbetuigd op dat gebied en is zo een stoere “Chevvy” altijd iets aparts te noemen. Wie graag niet zo op wil vallen heeft gelukkig ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kleiner model. Het merk is veelzijdig en is er ook rekening gehouden met de wensen van een brede klantenkring. Het echte Chevy gevoel beleef je echter pas bij het huren van een stoer model als een pick up of een SUV.

Wordt het een sportmodel of een stoere pick up?

Belangrijk bij Chevrolet is dat alle modellen iets aparts te bieden hebben en je dus zeker wel eentje zult vinden die geschikt is voor het doel dat je op het oog hebt. Voor veel extra ruimte kies je bijvoorbeeld zo een pick up uit. Niet alleen de ruime cabine is hierbij van belang, maar zeker ook de enorme laadbak waar je gelijk al jouw spullen in kwijt kunt. De aandrijving geschiedt met krachtige motoren en is het begeleidend geluid van de uitlaten al genoeg om een ieder duidelijk te maken dat je er al bent.Ook de sportauto’s van het merk komen met motoren om er u tegen te zeggen en zal je zeker niet de verleiding kunnen weerstaan om even uit te testen tot wat ze in staat zijn.Een Chevrolet huren voor een dag staat dus garant voor heel wat rijplezier. Je laat daarbij zeker ook iedereen zo een beetje meegenieten of gebruikt het voor een speciale gelegenheid als een huwelijk.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's