Jaguar Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Jaguar huren

Met een naam als Jaguar is het niet vreemd dat men dit merk associeerd met kracht en snelheid. Ook de manier waarop de auto zich laat besturen is bijzonder te noemen en mag Jaguar gerekend worden tot de topautomerken in de wereld. Het prijskaartje dat er aan zo een auto hangt is daarom wel aan de hoge kant, maar hoef je niet zo ver in jouw buidel te tasten om er eentje aan te schaffen. Een Jaguar voor een dag huren is een bereikbare oplossing voor alle liefhebbers en biedt dit de mogelijkheid om uit de eerste hand te ervaren wat de auto allemaal te bieden heeft.
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Jaguar F-Type cabrio

Verhuur is inclusief btw, 150 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 699,- per dag + nacht te huur, prachtige sportieve en elegante Jaguar F-Type cabrio! Misschien wel de trouwauto van dit moment! De F-Type is uitgevoerd in parelmoer wit en heeft een strak zwart lederen interieur. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze sport wagen om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €450 per dagdeel
1 KM

Jaguar E type series 2 2+2

Heb je eer altijd al van gedroomd om zelf in een E-type te rijden? Dit is je kans! Ik geef de laagste prijs garantie van Nederland voor een E type. Een E-type rijdt zoals hij eruit ziet. E-type rijden is een unieke ervaring. De lage, sportieve maar comfortabele wegligging. De geur, het geluid en leren interieur maken de beleving compleet. Niet te vergelijken met een Amerikaanse of Europese auto uit dat tijdperk. Deze E-type heeft even veel vermogen als een V12 en rijdt en klinkt zeer sportief. Voor zijn leeftijd rijdt de E-type verrassend modern en comfortabel. Deze E-type speelt in Nederlandse en buitenlandse films. Halina Reijn en Daan Schuurmans reden in deze auto. In deze E-type passen ook langere heren en dames tot 1.95 m. Ook passen er 2 kinderen achterin.
v.a. €450 per dag
1 KM

Wat een klasse apart is zo een Jaguar

Het zal wel duidelijk zijn dat een Jaguar wel apart te noemen is van de rest van de automerken. Niet alleen het boeiend verleden met zijn vele imposante modellen speelt daarbij een grote rol, maar zeker ook de wijze waarop elke moderne versie in elkaar zit. De traditie wordt namelijk onverstoord voortgezet en mag elke Jaguar zo beschikken over een apart uitziend interieur, een vorm die kenmerkend is voor het merk en een daarbij horend fors motorvermogen. Alles vormt een combinatie die het rijden in een Jaguar tot een onvergetelijke ervaring maakt.

De klassieke modellen zijn veel gevraagd

Het roemrucht verleden van Jaguar heeft veel klassiekers nagelaten. Jaguar huren voor een dag is dus vaak gericht op zo een exclusief model waar er eventueel ook nog een chauffeur wordt bijgeleverd. Sommige uitvoeringen zijn namelijk zeldzaam en is het al een grote eer dat je in staat wordt gesteld die te huren. Zo een chauffeur staat trouwens ook heel stijlvol en kunnen de passagiers zich zo ook volledig focussen op de auto. Comfortabel zijn ze allemaal en is het ook leuk om uit te kijken naar de cabrio’s. Vooral op een mooie zomerse dag is de ervaring die je zo beleeft met de Jaguar onbeschrijfelijk. Zo’n Jaguar geeft altijd ook een bijzonder tintje bij een feestje en wordt er vaak gebruik van gemaakt als trouwauto.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's