Jaguar Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Jaguar huren

Met een naam als Jaguar is het niet vreemd dat men dit merk associeerd met kracht en snelheid. Ook de manier waarop de auto zich laat besturen is bijzonder te noemen en mag Jaguar gerekend worden tot de topautomerken in de wereld. Het prijskaartje dat er aan zo een auto hangt is daarom wel aan de hoge kant, maar hoef je niet zo ver in jouw buidel te tasten om er eentje aan te schaffen. Een Jaguar voor een dag huren is een bereikbare oplossing voor alle liefhebbers en biedt dit de mogelijkheid om uit de eerste hand te ervaren wat de auto allemaal te bieden heeft.
Sort by:
Pagina :  1 of 1
Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 699,- per dag + nacht te huur, prachtige sportieve en elegante Jaguar F-Type cabrio! Misschien wel de trouwauto van dit moment! De F-Type is uitgevoerd in parelmoer wit en heeft een strak zwart lederen interieur. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze sport wagen om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
Op zoek naar een combinatie voor een lust voor het oog en puur rijplezier bij een trouwauto? Dan is de Jaguar F-type in het wit echt iets voor jullie. Met een vermogen van 340 PK en een 6-cilinder motor is dit echt een genot voor de echte autoliefhebber. Het geluid alleen al is voor veel liefhebbers een voldoening.
De velgen, kenmerkende grill en chrome accenten geven deze auto een luxe en sportieve uitstraling. Daarnaast rijdt deze auto ook nog eens super comfortabel en is deze auto van alle luxe voorzien. Kortom, deze Jaguar XF is een trouwauto met bravoure!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's