Jaguar huren

Met een naam als Jaguar is het niet vreemd dat men dit merk associeerd met kracht en snelheid. Ook de manier waarop de auto zich laat besturen is bijzonder te noemen en mag Jaguar gerekend worden tot de topautomerken in de wereld. Het prijskaartje dat er aan zo een auto hangt is daarom wel aan de hoge kant, maar hoef je niet zo ver in jouw buidel te tasten om er eentje aan te schaffen. Een Jaguar voor een dag huren is een bereikbare oplossing voor alle liefhebbers en biedt dit de mogelijkheid om uit de eerste hand te ervaren wat de auto allemaal te bieden heeft.
Sorteer op:
Pagina :  1 van 1
Deze Jaguar MK 7 uit 1954 is onze populairste trouwauto. De ronde vormen en originele kleurencombinatie van Old English White en wijnrood, hebben een luxe uitstraling. Door de lage instap, is er genoeg beenruimte voor comfortabel zitten en in- en uitstappen, ook voor lange mensen of als je een bruidsjurk hebt met een hoepel of lange sleep.
Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 699,- per dag + nacht te huur, prachtige sportieve en elegante Jaguar F-Type cabrio! Misschien wel de trouwauto van dit moment! De F-Type is uitgevoerd in parelmoer wit en heeft een strak zwart lederen interieur. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze sport wagen om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's