Jaguar Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Jaguar huren

Met een naam als Jaguar is het niet vreemd dat men dit merk associeerd met kracht en snelheid. Ook de manier waarop de auto zich laat besturen is bijzonder te noemen en mag Jaguar gerekend worden tot de topautomerken in de wereld. Het prijskaartje dat er aan zo een auto hangt is daarom wel aan de hoge kant, maar hoef je niet zo ver in jouw buidel te tasten om er eentje aan te schaffen. Een Jaguar voor een dag huren is een bereikbare oplossing voor alle liefhebbers en biedt dit de mogelijkheid om uit de eerste hand te ervaren wat de auto allemaal te bieden heeft.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 66 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 30 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 48 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 26 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Jaguar F-Type cabrio

v.a. €450 per dagdeel

Wat een klasse apart is zo een Jaguar

Het zal wel duidelijk zijn dat een Jaguar wel apart te noemen is van de rest van de automerken. Niet alleen het boeiend verleden met zijn vele imposante modellen speelt daarbij een grote rol, maar zeker ook de wijze waarop elke moderne versie in elkaar zit. De traditie wordt namelijk onverstoord voortgezet en mag elke Jaguar zo beschikken over een apart uitziend interieur, een vorm die kenmerkend is voor het merk en een daarbij horend fors motorvermogen. Alles vormt een combinatie die het rijden in een Jaguar tot een onvergetelijke ervaring maakt.

De klassieke modellen zijn veel gevraagd

Het roemrucht verleden van Jaguar heeft veel klassiekers nagelaten. Jaguar huren voor een dag is dus vaak gericht op zo een exclusief model waar er eventueel ook nog een chauffeur wordt bijgeleverd. Sommige uitvoeringen zijn namelijk zeldzaam en is het al een grote eer dat je in staat wordt gesteld die te huren. Zo een chauffeur staat trouwens ook heel stijlvol en kunnen de passagiers zich zo ook volledig focussen op de auto. Comfortabel zijn ze allemaal en is het ook leuk om uit te kijken naar de cabrio’s. Vooral op een mooie zomerse dag is de ervaring die je zo beleeft met de Jaguar onbeschrijfelijk. Zo’n Jaguar geeft altijd ook een bijzonder tintje bij een feestje en wordt er vaak gebruik van gemaakt als trouwauto.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's