MG Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

MG huren

De Britten weten er wel zeker wat van: productie van sportauto’s die er allemaal supergaaf eruit zien. MG vormt daar geen uitzondering op en was de lancering van het eerste model in 1924 al meeteen een succes. Het waren de opmerkelijke prestaties op sportgebied die de naam voor altijd schreef in de autohistorie. Nu is zo’n MG niet bepaald goedkoop en is de aanschaf niet weggelegd voor velen. Gelukkig is een MG huren voor een dag er als alternatief om voor velen alsnog hun droom werkelijkheid te laten worden.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 66 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 30 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 48 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 26 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

MG A Cabriolet

v.a. €310 per dag

MG B Cabriolet

v.a. €210 per dag

Zo een cabriolet geeft altijd een apart gevoel

Kenmerkend van de MG modellen is dat ze allemaal als cabriolet worden uitgebracht. Van de fraaie MG B type tot aan de strak ogende MG TF. Met de kap omlaag ervaar je bij het rijden een ongekend plezier dat moeilijk te beschrijven is. Het ruisen van de wind langs jouw oren en het zonnetje dat gelijk naar binnen mag schijnen, allemaal factoren die het rijgenot helpen vergroten. Het is niet vreemd dat de modellen waar er de meeste vraag naar is dan ook allemaal de cabrio uitvoeringen zijn. Met het dak op rijdt zo een mg echter even lekker en is de auto geschikt voor alle weersomstandigheden.

Er is een groot verschil met de moderne uitvoeringen

Een MG huren voor een dag doet men wanneer er iets speciaals te vieren is. Dan komt zo een MG met al het chroom, het dakje open en eventueel prachtig versiert wel goed tot uiting. De klassieke uitvoeringen zijn wat vormgeving betreft aan elkaar gerelateerd en zie je de overeenkomstige ronde koplampen en de karakteristieke chromen grille. Het gaat ook om tweezitters en is zo een MG geschikt om te fungeren als trouwauto. Wie een kijkje neemt bij de hedendaagse modellen zal ook 4-zitters aantreffen en zelfs een SUV. Het ligt er allemaal aan waar de voorkeur aan gegeven zal worden en staat zo een MG altijd wel garant voor absoluut rijplezier.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's