Mini Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Mini huren

Klein hoeft lang niet altijd lelijk te betekenen binnen de autowererld en bewees de Mini dat vanaf het prille begin. De wereld was met stomheid geslagen dat zo een kleine auto er zo goed uit kon zien en bovendien ook nog zo praktisch kon zijn. Er was immers ruimte genoeg voor vier volwassenen en kon de Mini dus prima dienst doen als familieauto. De productie ging vele tientallen jaren door en nam de belangstelling alleen maar toe met de introductie van nieuwe modellen.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 28 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Mini Cooper

v.a. €210 per dag

De auto heeft veel te bieden

Zo op het oog zo je het niet verwachten, maar heeft de Mini, ondanks de kleine afmetingen, veel te bieden. Dit heeft allemaal te maken met het slimme ontwerp waardoor de binnenruimte toch ruim gehouden is. Inzittenden hoeven dus niet veel in te leveren op het gebied van comfort en veiligheid. Het motorvermogen is ruim voldoende om een vlotte deelname aan het verkeer te garanderen. Het is handig te maneuvreren in het stadsverkeer en is een parkeerplek zo gevonden. Met een Mini rijden geeft het gevoel om in een rap autootje te bevinden zonder daarbij jezelf en de inzittenden tekort te doen op het gebied van comfort. Daar is vooral in de nieuwe modellen veel van te merken.

Bij het huren van een Mini gaat het vooral om de uitstraling

Zelfs de nieuwste modellen van het merk zien er prachtig uit en is veel van de vormgeving van het origineel bewaard gebleven. Zo zijn de koplampen nog altijd rond uitgevoerd en zijn ook de wielen helemaal aan de uiteinden van de carroserrie geplaatst. De typische Mini vorm bleef zo behouden, maar houden de overeenkomsten daarbij ook op. Onder de motorkap bevindt zich een krachtige en moderne vierpitter welke voldoende vermogen levert om de Mini vlot door het verkeer heen te maneuvreren. Een Mini huren voor een dag is ook een leuke verrassing voor zij die voor een korte periode een vervoer nodig hebben en daarbij gebruik kunnen maken van een klein, maar rap autootje. Daarin vindt je echter genoeg ruimte om ook een geliefde of het gezin in mee te nemen.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's