Tesla huren

Naast de “traditionele”automerken zijn er ook nieuwe op de markt verschenen. Echter zijn de meeste maar een kort leven beschoren vanwege de grote concurrentie. Binnen deze onstuimige markt staat Tesla echter als een paal boven water vanwege haar baanbrekende elektrische auto’s. Die hebben allemaal een bouw die doet denken aan een heuse sportauto en komen de opmerkelijke prestaties die gedachte ook tegemoet.
Sort by:
Pagina :  1 of 1
Er komen een hoop kosten bij voor een trouwerij, daarom komen wij met een passende oplossing. De Tesla Model X kan voor een dagdeel gereserveerd worden voor slechts € 299,- (exclusief BTW). Wij rekenen € 0,50 (exclusief BTW) per gereden kilometer. Bij ons betaalt u namelijk alleen voor de kilometers die u echt rijdt.
Er komen een hoop kosten bij voor een trouwerij, daarom komen wij met een passende oplossing. De Tesla Model S kan voor een dagdeel gereserveerd worden voor slechts € 250,- (exclusief BTW). Wij rekenen € 0,50 (exclusief BTW) per gereden kilometer. Bij ons betaalt u namelijk alleen voor de kilometers die u echt rijdt.
Onze onberispelijke Tesla Model X met hagelwit interieur is niet alleen indrukwekkend, maar ook passend en praktisch. Door de vleugeldeuren kent de auto een zeer ruime, hoge en bij regen een droge instap. Kleding, haar en make-up blijven optimaal in model.
De Tesla model X zorgt voor alles. Het maakt niet uit wat je wil de Tesla heeft het. Van een romantisch haardje tot aan Youtube en Netflix kijken en games spelen. Voor ieder wat wils.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's