Tesla huren

Naast de “traditionele”automerken zijn er ook nieuwe op de markt verschenen. Echter zijn de meeste maar een kort leven beschoren vanwege de grote concurrentie. Binnen deze onstuimige markt staat Tesla echter als een paal boven water vanwege haar baanbrekende elektrische auto’s. Die hebben allemaal een bouw die doet denken aan een heuse sportauto en komen de opmerkelijke prestaties die gedachte ook tegemoet.
Sorteer op:
Pagina :  1 van 1
Er komen een hoop kosten bij voor een trouwerij, daarom komen wij met een passende oplossing. De Tesla Model S kan voor een dagdeel gereserveerd worden voor slechts € 250,- (exclusief BTW). Wij rekenen € 0,50 (exclusief BTW) per gereden kilometer. Bij ons betaalt u namelijk alleen voor de kilometers die u echt rijdt.
Wil je eens iets anders op jullie trouwerij? Vind je duurzaamheid belangrijk, maar wil je wél de luxe? Kies dan voor de milieubewuste Tesla Model X als trouwauto.
Onze onberispelijke Tesla Model X met hagelwit interieur is niet alleen indrukwekkend, maar ook passend en praktisch. Door de vleugeldeuren kent de auto een zeer ruime, hoge en bij regen een droge instap. Kleding, haar en make-up blijven optimaal in model.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's