Tesla Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Tesla huren

Naast de “traditionele”automerken zijn er ook nieuwe op de markt verschenen. Echter zijn de meeste maar een kort leven beschoren vanwege de grote concurrentie. Binnen deze onstuimige markt staat Tesla echter als een paal boven water vanwege haar baanbrekende elektrische auto’s. Die hebben allemaal een bouw die doet denken aan een heuse sportauto en komen de opmerkelijke prestaties die gedachte ook tegemoet.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 27 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Tesla Model X

v.a. €299 per dag

Tesla Model S

v.a. €250 per dag

Met Tesla begon er een nieuw tijdperk voor elektrische auto’s

Voordat Tesla op de markt kwam met hun baanbrekende elektrische auto’s, waren er van andere merken al auto’s te vinden met zo een aandrijving. De markt liep er echter niet warm voor omdat er tal van beperkingen verbonden waren aan zo een auto. Het bereik was beperkt, de snelheid was niet op het gewenst niveau en was er ook aan het uiterlijk veel aan te merken. Iedereen wil natuurlijk rondrijden in een goed uitziende auto, elektrisch aangedreven of niet. Met de komst van Tesla werd alles over een heel andere boeg gegooid en deden de modellen niet onder voor de prestaties van een sportauto. Zo is de optreksnelheid snel genoeg om de meeste “normale” auto’s ver achter zich te laten. Rijden in een elektrische auto geeft een apart gevoel omdat je gelijk over al het vermogen kunt beschikken en alles fluisterstil plaatsvindt.

Bij Tesla is ook het uiterlijk apart te noemen

Een Tesla huren voor een dag doen velen ook vanwege het sportief uiterlijk. Dat is wel een groot verschil met wat er vroeger gangbaar was voor dit soort auto’s. Bij Tesla dacht men er gelukkig anders over en is elektrisch rijden nog nooit zo leuk geweest. De motor reageert razendsnel op de opdrachten van het gaspedaal en zit je al binnen enkele seconden boven de 100km/u. Ondertussen merk je alleen aan de snelheidsmeter dat de auto zo snel aan het accelereren is. Dit geeft een andere dimensie aan het concept van comfortabel rijden. In het interieur zijn alle gemakken te vinden om het de inzittenden helemaal naar hun zin te laten krijgen. Bekijk ook de ruime 4-deursmodellen en de apart ogende Tesla model X.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's