Volvo huren

Bij het huren van een auto zijn er altijd wel randvoorwaarden die er gesteld worden. Zo dient de auto van alle comfort voorzien te zijn, maar moet ook de veiligheid van de inzittenden gegarandeerd zijn. In een Volvo hoeft niemand zich daarover zorgen te maken omdat dit Zwitsers merk altijd aan top heeft weten te staan op bovengenoemde gebieden. Ook aan ruimte is er geen gebrek en zijn er zelfs SUV’s beschikbaar. Voor elke gelegenheid kan er dus een geschikte Volvo worden gehuurd.
Sorteer op:
Pagina :  1 van 1
"Vandaag zijn jullie de VIP’s, alles draait om jullie.” Sinds de restauratie van deze schitterende klassieke Volvo Amazon, zijn er al heel veel bruidsparen op hun trouwdag rondgereden. Deze 4-deurs amazon komt uit 1963 en is uitgerust met een zeer een betrouwbare motor. De auto heeft een rood lederen interieur met een goede verwarming en zit heerlijk voor comfortabele ritjes.
De Volvo Amazon van VolvoorLiefde dateert uit 1967. Hij is betrouwbaar, sterk en nog geheel in perfect originele staat in de kleur gebroken wit.Het is een klassieke oldtimer met een romantische maar stoere uitstraling van binnen en van buiten. Al met al zeer geschikt voor het vervoer op jullie trouwdag.Persoonlijk contact en het bespreken van jullie wensen is voor ons een belangrijk deel van het verhuur. Wij bieden breng/haal service evenals de mogelijkheid zelf te rijden of door een van ons als chauffeur gereden te worden.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's