JouwTrouwauto blog

Wat is nou de juiste trouwauto?

Kies de juiste trouwauto

Het vervoer op de dag van je bruiloft is zeer belangrijk. Tijdens deze rit ga je met je aanstaande op weg naar de mooiste dag uit je leven! Het is daarom leuk om de rit naar de kerk of het gemeentehuis in een bijzonder vervoersmiddel te laten plaatsvinden. Of je nu met de fiets wilt of een boot wilt inhuren, alles is mogelijk. In dit artikel zullen we de beste tips en ideeën voor het trouwvervoer bespreken.

Originele manieren van trouwvervoer

Er zijn vele originele vormen van trouwvervoer mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met de Vespa naar het altaar te gaan. Ooit was de Vespa een eenvoudig vervoermiddel in het naoorlogse Italië, maar tegenwoordig is de Vespa helemaal hip. De Vespa is stijlvol, snel en vintage. Een goede fotograaf weet wel raad met de snelheid, lachspieren en wind van de Vespa. Het levert gegarandeerd leuke trouwfoto’s op! Wil je liever een vervoermiddel waarbij je naast elkaar kunt zitten? Met paard en wagen is dan een aanrader. Je kunt hierbij voor de gezellige huifkar kiezen, of gaan voor een romantische koets. De auto is nog altijd de meest populaire optie. Je kunt kiezen voor een klassieke auto als de Rolls Royce, maar sportieve wagens als een Lexus Coupe of een Ferrari zijn ook zeer gewild. Voor echte luxe kun je je in een limousine laten vervoeren. Bij het huren van de auto’s hoef je je geen zorgen te maken om extra kosten. De benzine, belastingen en autoverzekering is vaak gewoon inbegrepen. De luxe wagens zijn eenvoudig te huren via de zoek en boek functie. Ben je van plan om met een groep te gaan reizen? Dan is het een goed idee om een schoolbus, feestbus of een oldtimer te huren. Deze bieden veel zitplaatsen, geven minder problemen met parkeren en besparen uitstoot van CO2.

In de lucht of op het water

Wil je niet over de weg naar de trouwlocatie toe, dan is het een geweldig idee om met de helikopter te vliegen! Je bent even met zijn tweeën compleet van de buitenwereld afgesloten op zo’n 300 meter hoogte. Als de trouwlocatie vlakbij of aan het water ligt, is het leuk om met de boot te reizen. In deze categorie is alles mogelijk. Je kunt kiezen voor een luxe jacht, een romantische gondel of een schip van een mosselvisser. Laat je fantasie de vrije loop gaan!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bij het regelen van trouwvervoer is het belangrijk dat je al vrij snel met het voorbereiden begint. Wil je bijvoorbeeld alleen het vervoer voor jou en je aanstaande regelen, of wil je met het hele gezelschap bij elkaar blijven? Hoe goed is de kerk of het gemeentehuis bereikbaar en is er parkeergelegenheid? Vraag ook zeker bij vrienden en kennissen of bepaalde vervoermiddelen een goed idee zijn. Soms lijkt iets leuk in een advertentie of afbeelding, maar blijken ervaringsdeskundigen betrouwbaarder te zijn. Vaak is het ook mogelijk om een proefrit te maken, zodat je een idee hebt of dit het ideale vervoermiddel is. Vergeet ook zeker de plaats van de fotograaf in de stoet niet. Je wilt immers wel leuke foto’s hebben van dit moment. Hoe eerder je begint met de voorbereidingen, des te meer je kunt genieten de rit van je leven!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's