JouwTrouwauto blog

Welke opties heb je bij het huren van een trouwauto?

YES, het is gelukt! Jullie hebben een trouwauto gevonden die geschikt is voor de grote dag. Maar dan krijg je de vraag welke extra’s jullie willen gebruiken. Dat is een lastige vraag want waar doen jullie goed aan. In dit artikel lees je alles over de opties die je hebt.

opties

Haal- en brengservice

De meest gekozen optie is een haal- en brengservice, dit betekent dat je zelf de trouwauto niet hoeft op te halen bij de verhuurder maar dat de trouwauto wordt gebracht. Een groot voordeel zodat je zelf geen tijd kwijt bent aan dit soort praktische zaken net voor de bruiloft. Hieraan zitten natuurlijk wel kosten verbonden, vraag dit altijd goed na. De kosten worden vaak per uur gerekend dus maak hier een ruime schatting van, zodat jullie achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Chauffeur

Vinden jullie het stressvol om zelf de auto te besturen? Dan kan het huren van een chauffeur een fijne extra optie zijn. Zo hebben jullie zelf geen controle en rijdt iemand die bekend is met de auto jullie rond. Vaak is er ook geen waarborg nodig wanneer er een chauffeur met de auto meekomt, omdat jullie zelf niet gaan rijden. Het kan zijn dat een chauffeur bij de auto verplicht is en dit dus ook bij de prijs inbegrepen zit.

Versiering

Om de trouwauto helemaal compleet te maken kunnen jullie versiering toevoegen. Een mooi boeket op de motorkap maar ook een gepersonaliseerde kentekenplaat zijn opties. Je kunt dit bespreken met de verhuurder, het is namelijk niet altijd toegestaan. Het leukst is om dit natuurlijk overeen te laten komen met de kleuren van het pak of de jurk. Maar ook het thema van de bruiloft kan van invloed zijn op de versiering van de trouwauto.

Voor welke extra opties bij een trouwauto gaan jullie? Wat vinden jullie belangrijk op de bruiloft? Laat het ons weten in de reacties.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's