JouwTrouwauto blog

Ford Mustang, ultieme trouwauto voor jong en oud

Een Ford Mustang is een ideale auto voor een bruiloft. De uitstraling is stoer maar romantisch en er zijn vele modellen om uit te kiezen. De eerste Mustang rolde in 1964 van de band en sindsdien is het een toonaangevende sportauto. Tot op de dag van vandaag worden er modellen gefabriceerd, tegenwoordig bouwen ze de zesde generatie Ford Mustang alweer.

Ford Mustang door de jaren heen

Een trouwauto huren is natuurlijk een persoonlijke keuze, op onze website zijn er voldoende Mustangs te vinden dus voor ieder wat wils. Doordat het model al meer dan vijftig jaar wordt geproduceerd zijn er veel verschillende uitvoeringen. Zoals een echte klassieker uit 1966 met een prachtige V8 motor en een helder rode kleur. Maar het aanbod na 2010 is ook mogelijk. De sportauto was in de jaren ’60 relatief goedkoop en werd daarom veel verkocht. Tegenwoordig lopen de prijzen op en is het dus echt een unieke trouwauto. Past een oldtimer of een moderne auto het best bij jullie?

Cabriolet op jullie bruiloft

De Ford Mustang is veelal ontworpen in cabriolet uitvoering, wat ontzettend praktisch is voor een bruiloft. De bruiloftsgasten kunnen jullie meteen zien en zelf kunnen jullie een bijzondere entree maken met open dak. Het is ook gaaf om onderweg naar de trouwlocatie eens te ervaren hoe het is om met een cabriolet te rijden. Vele Mustangs zijn wit en daardoor ideaal als trouwauto. Een mooie witte cabriolet, dat wil toch iedereen. Op onze website kunnen jullie eenvoudig zoeken op kenmerken zoals cabrio, klassiek, modern of luxe.

Zelf rijden in een Ford Mustang

Het is mogelijk om zelf te rijden in deze mooie Ford sportwagen. Een Ford Mustang coupe, premium of cabriolet is eenvoudig zelf te bestuderen. Waarschijnlijk een droom van iedere bruidegom (of bruid) om zelf te mogen rijden in zo’n bijzondere sportauto. Het is wel nodig om al minimaal twee jaar in bezit te zijn van een rijbewijs. Met de 320 tot 450 pk is het een krachtige auto, houd hier rekening mee bij het besturen van deze trouwauto. Natuurlijk krijgen jullie een uitgebreide uitleg tijdens het ophalen van de Mustang. Jullie kunnen eenvoudig op de website zoeken per provincie zodat het ophalen niet te veel tijd kost. Het is ook een optie om de trouwauto te huren inclusief bestuurder.

Zouden jullie een Ford Mustang willen op jullie bruiloft? Gaan jullie voor een ouder model of toch voor een moderne?

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's