JouwTrouwauto blog

Trouwauto regelen: wat komt er allemaal bij kijken?

Het vinden van een geschikte trouwauto is een lastige taak. Meestal komt het omdat er zoveel keus is en welke past nou het best bij jullie bruiloft. In deze blog lees je de drie belangrijkste tips bij het regelen van een trouwauto. Zo heb je binnen drie stappen een perfecte trouwauto gevonden.

Trouwauto regelen

Bepaal wat voor jullie belangrijk is

Er zijn verschillende kenmerken van een trouwauto waar je waarde aan kunt hechten:

  • Grootte qua passagiers
  • Kleur
  • Stijl

Per bruidspaar is het verschillende welke van deze drie waardes het belangrijkst is. Wil je graag met jullie kinderen in de trouwauto zitten? Dan is de grootte van de auto het meest belangrijk. Maar je kunt ook een thema bruiloft hebben met een kleur en dan is de kleur het meest cruciaal. Maar ook de stijl kan voor jullie als bruidspaar belangrijk zijn. Ga je voor modern, oldtimer of voor stoer? Dat kan ook een belangrijk onderdeel zijn van het kiezen van een trouwauto.

Zoek een trouwauto in jullie regio

Misschien wel de meest praktische tip, ga voor een trouwauto bij jullie in de regio. Het is namelijk fijn om een trouwauto te laten brengen en halen zodat jullie en de gasten optimaal van de mooie dag kunnen genieten. De kosten voor het halen en brengen zijn over het algemeen per uur berekend, dus hoe verder ze moeten rijden hoe duurder dit uitvalt. Een trouwauto in de regio is dus een handige optie om op kosten te kunnen besparen. Echter moet je niet voor een trouwauto gaan in de buurt omdat het in de buurt is, jullie moeten wel de wow-factor hebben.

Houd rekening met kosten achteraf

Sommige verhuurders hebben een totaalpakket qua prijs en andere hebben een basis pakket waarbij er achteraf nog kosten worden berekend. Wees hier alert op, zodat jullie na de bruiloft niet voor verrassingen komen te staan. Vaak worden de haal- en brengservicekosten achteraf berekend en soms zijn er ook kosten voor extra gemaakte kilometers. Je kunt hier zelf een schatting van maken zodat je niet voor grote verrassingen komt te staan.

Hebben jullie al lang gezocht naar een goede trouwauto? Welke tips voor een trouwauto regelen nemen jullie zeker mee?

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's