Ford Mustang GT 5.0 V8 Fastback Premium blauw

v.a. €495 per dagdeel

Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! De trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 799- per dag + nacht te huur, prachtige deep impact blue Ford Mustang GT V8 Premium, nieuw model! Dit is de enige blauwe Ford Mustang GT Fastback die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere Mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Blauwe Ford Mustang GT 5.0 V8 Fastback Premium huren

Voor slechts EUR 799- per dag + nacht te huur, prachtige blauwe Ford Mustang GT V8 Premium, nieuw model! Dit is de enige blauwe Ford Mustang GT V8 Fastback die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere Mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

De Ford Mustang GT is voorzien van maar liefst 450 pk en met het dubbele Roush uitlaatsysteem hoor je deze Mustang zeker aankomen. Zijn blauwe donkere kleur accentueert de stoere, agressieve lijn in de auto. De auto is tevens voorzien van stoere zwarte racingstripes. Daarnaast zorgen de 5.0 8-cilinder, de motorkap met luchthapper, de 19 inch zwarte super GT velgen en het premium bumperpakket voor een zeer sportieve uitstraling! Het interieur is ook van alle gemakken voorzien waar onder: zwart lederen bekleding, groot radioscherm, achteruitrijcamera, stoelverwarming, cruise-control, climate control en nog veel meer! Met deze auto sta je zeker in het middelpunt op de mooiste dag van jullie leven!
Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Mustang zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Amerikaans, Modern, Sportief

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Ford Mustang

Kleur:

Blauw

Prijzen en opties

  • € 799 per dag + nacht (incl. btw)
  • Slechts € 495,- per dagdeel
  • 150 km vrij, daarna EUR 1,50 per extra km
  • brandstof
  • Verplichte verzekering €85,-
  • Haal-/ en brengservice mogelijk in overleg
  • Zelf rijden!

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Amerikaans   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's