Chevrolet Corvette C7 Targa

v.a. €575 per dagdeel

Geheel exclusief in Nederland, deze prachtige witte Corvette C7 Stingray Targa met maar liefst 470 pk! Voor slechts EUR 899,- per dag te huur. Dit is de enige witte Corvette C7 die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Corvette C7 om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

Corvette C7 cabrio

Voor slechts EUR 899,- per dag te huur, prachtige en razendsnelle witte Corvette C7 Stingray Targa, nieuwste model! Dit is de enige witte Corvette C7 die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Corvette om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
De Corvette is voorzien van een 6,2 liter V8 blok met maar liefst 470 pk en met het 4 dubbele uitlaatsysteem is het werkelijk een genot om in deze auto te rijden! In slechts 4,2 seconde raast deze blikkenvanger naar de 100km per uur.
Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Corvette zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Sportief, Supercar

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

ChevroletCorvette C7 Z51 Stingray cabrio

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • € 899,- per dag inclusief btw
  • Slechts € 575,- per dagdeel
  • Verplichte verzekering €85,-
  • 150 km vrij, daarna EUR 1,50 per extra km
  • Exclusief brandstof
  • Haal-/ en brengservice mogelijk in overleg
  • Zelf rijden

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Sportief   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's