Porsche Taycan Electric – Trouwauto

v.a. €425 per dag

Vier jullie verbintenis met een vleugje duurzaamheid en sportiviteit door te kiezen voor de elektrische Porsche Taycan als trouwvervoer. Deze auto combineert elegantie met milieubewustzijn dankzij zijn elektrische aandrijving, die zorgt voor een stille en stijlvolle aankomst. De Porsche Taycan, met zijn opvallende ontwerp en geavanceerde technologie, belooft comfort en uitzonderlijke prestaties om jullie grote dag onvergetelijk te maken.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Te huur in heel Nederland

Stap in de wereld van luxe elektrisch vervoer en maak jullie trouwdag extra speciaal door de Porsche Taycan te huren. Dit voertuig staat niet alleen voor klasse, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

Breng een sportieve sensatie naar jullie trouwdag door te kiezen voor een Porsche met chauffeur (Performance (L3), Precision (L3) & Advanced (L2) Certified Porsche Driver). Deze elektrische sportwagen combineert opwindend design met adembenemende prestaties, perfect voor elk moment dat vraagt om een vleugje glamour en opwinding.

Zet een stap richting een groenere toekomst op jullie trouwdag met de elektrische Porsche Taycan. Laat de serene kracht van dit voertuig jullie liefdesreis begeleiden terwijl jullie stijlvol arriveren, klaar om nieuwe herinneringen te creëren.

Overweeg de Porsche Taycan als jullie keuze voor trouwvervoer. Dit is jullie kans om duurzaamheid te integreren in jullie unieke verhaal van liefde en verbintenis.

Chauffeur:

Met chauffeur

Stijl:

Luxe, Modern, Sportief

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Oost-Nederland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Porsche Taycan

Kleur:

Blauw

425,- per dag (8u maximaal incl 200km) extra km = 0,25 incl chauffeur

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Luxe   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's