Jaguar F-Type cabrio

v.a. €450 per dagdeel

Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 699,- per dag + nacht te huur, prachtige sportieve en elegante Jaguar F-Type cabrio! Misschien wel de trouwauto van dit moment! De F-Type is uitgevoerd in parelmoer wit en heeft een strak zwart lederen interieur. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze sport wagen om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Jaguar F-Type cabrio huren

Voor slechts EUR 699 per dag + nacht te huur, prachtige sportieve en elegante Jaguar F-Type cabrio! Volgers vele autokenners heeft deze sport bolide het mooiste V6 geluid van het moment! De eerste 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze F-Type om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken! De Jaguar is voorzien van een 3.0 liter V6 blok met maar liefst 340 pk. Met het dubbele uitlaatsysteem is het werkelijk een genot om in deze auto te rijden!

Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Jaguar zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Chauffeur:

Zelf rijden

Stijl:

Cabrio, Modern, Sportief

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Jaguar F-type

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • € 699 per dag + nacht (inclusief btw!)
  • Slechts € 450,- per dagdeel
  • 150 km vrij, daarna EUR 1,50 per extra km
  • Excl. brandstof
  • Verplichte verzekering €85,-
  • Haal-/ en brengservice mogelijk in overleg
  • Zelf rijden

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Cabrio   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's