Maserati Quattroporte S

v.a. €595 per dag

Met maar liefst 410 pk zit de Maserati Quattroporte S met 5,4 seconden op honderd kilometer per uur. Bovendien zal de Maserati altijd een plaatje blijven om naar te kijken.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Breng- en haalservice mogelijk

done

Gratis offerte op maat

done

Ook in België mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Maserati huren

De Maserati Quattroporte S is een stijlvolle, Italiaanse sportauto met een prachtig design. Maar deze beauty heeft meer in huis. Met maar liefst 410 pk zit hij met 5,4 seconden op honderd kilometer per uur. Bovendien zal de Maserati altijd een plaatje blijven om naar te kijken. Deze prachtige sportauto biedt tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een chauffeur, mede dankzij de aanwezigheid van een achterbank. Vrij uniek in een sportwagen. Rij daarom zelf in deze prachtige sportauto naar jouw bruiloft, of laat je rijden door een bruiloftsgast, familielid of door een chauffeur van Drive The Passion.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Luxe, Modern, Supercar

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Maserati Quattroporte

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • Vanaf €595,- excl. BTW per dag

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Luxe   trouwauto’s

Aanmelden bezichtiging

Aanmelden bezichtiging

Jouw trouwauto eerst bekijken?

Jullie trouwauto eerst bekijken? Geen probleem! Kom naar onze showroom en zie ruim 50 oldtimers, we zitten midden in Nederland. We hebben maandelijks open avonden maar een privé rondleiding is ook een optie.Let op: dit gaat alleen om de oldtimers van verhuurder We Love Oldtimers!

Aanmelden bezichtiging chevron_right

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's