Bentley huren

De Britten weten wel wat van auto bouwen af en blijkt dat uit de vele beroemde merken die er hun oorsprong hebben gehad. Ook Bentley mag zich in dat rijtje scharen en mag absoluut tot de toppers in de autowereld gerekend worden. Deze statige auto’s hebben wereldwijd een hoog aanzien en worden door vele beroemdheden gebruikt. De typische vormgeving komt voor velen dus bekend voor en zal een Bentley die langsrijdt altijd wel nagekeken worden. Om hetzelfde statige gevoel te beleven die zo een auto te bieden heeft, kan je altijd naar een verhuurbedrijf stappen.

Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Bentley 4 1/2 litre Drop Head Coupe 1937

Deze zeer mooi gerestaureerde Bentley uit 1937 is een echte eye catcher. Van deze auto's zijn er maar een handjevol in Nederland. Zowel als Cabrio of met het dak dicht heeft de Bentley veel ruimte voor het bruidspaar.
v.a. €499 per dagdeel
1 KM

Bentley Continental GTC

Willen jullie tijdens de trouwdag rondgereden worden in deze chique Bentley? Voor elk type weer is dit dé perfecte trouwauto. Met mooi weer kan de kap eraf. De donkerblauwe auto, gebouwd in 2007, is voorzien van een witte kalfslederen bekleding.Deze trouwauto wordt niet meer verhuurd op dit moment.
v.a. €488 per dagdeel
1 KM

Je valt gelijk op met de Bentley

Dat is een statement waar je 100% zeker van kunt zijn wanneer je met een Bentley aan zal komen rijden. Alle modellen ogen imposant genoeg en is er weinig meer voor nodig om een blijvende indruk te maken. Ideaal dus voor het maken van foto’s na het huwelijk of om gasten rond te rijden tijdens een feestje. Ook voor speciale evenementen kan zo een Bentley als blikvanger worden gebruikt en komen er daardoor ook veel meer belangstellenden af op zo een bedrijfsstand. Over bedrijven gesproken: binnen de zakenwereld is er een grote vraag naar tijdelijk representatief vervoer en past zo een Bentley prima voor zulke vervoersmogelijkheden.

Ook met een chauffeur kan zo een Bentley worden gehuurd

Met zo een luxe is het soms beter om aan te komen rijden met een speciale chauffeur achter het stuur. Zo kunnen de passagiers zich volledig concentreren op alles om hun heen en maakt dit de rit nog plezieriger. Ook zorgt zo een chauffeur ervoor dat alles feilloos verloopt en iedereen veilig op de bestemming aankomt. Voor zakenvervoer is een chauffeur natuurlijk geen luxe en geeft het zeker ook een extra tintje. Een Bentley huren voor een dag mag niet ongemerkt voorbij laten gaan en mogen de nodige momentopnames niet ontbreken. Met een Bentley op de achtergrond zullen de geschoten foto’s nog lang als onvergetelijke herrinering blijven en kan je altijd nog terugblikken op een geslaagde dag.