BMW huren

Duitse automerken hebben altijd al een hoog aanzien gehad binnen de autowereld. Dat komt mede door hun kwaliteit, maar zeker ook het comfort en de fraaie vormgeving. Allemaal zijn het factoren die bijdragen aan de goede naam van zo een merk. Bij BMW komt daar vaker ook nog het forse motorvermogen bij en de aparte uitstraling. Het is niet zomaar dat auto’s van dit merk door toppers wereldwijd worden gebruikt en dromen velen om ooit ook in zo een auto rond te mogen rijden.
Sorteer op:
Pagina :  1 van 1
Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Prachtige en razendsnelle BMW M4 te huur voor slechts EUR 750,- per dag + nacht. Totaal 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze M4 om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
De BMW I8 is de ideale sportieve auto om te huren. Een snelle, exclusieve en luxe sportwagen. Een auto met alle uitstraling en de nodige comfort. Met een maximum snelheid van zelfs 250 km per uur is het de droomauto voor velen.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's