BMW Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

BMW huren

Duitse automerken hebben altijd al een hoog aanzien gehad binnen de autowereld. Dat komt mede door hun kwaliteit, maar zeker ook het comfort en de fraaie vormgeving. Allemaal zijn het factoren die bijdragen aan de goede naam van zo een merk. Bij BMW komt daar vaker ook nog het forse motorvermogen bij en de aparte uitstraling. Het is niet zomaar dat auto’s van dit merk door toppers wereldwijd worden gebruikt en dromen velen om ooit ook in zo een auto rond te mogen rijden.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 28 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

BMW M4

v.a. €450 per dagdeel

BMW I8

v.a. €450 per dagdeel

Mini Cooper

v.a. €210 per dag

Niet alleen voor de zakelijke rijders

Het is lang niet meer zo dat een BMW gereden werd in voornamelijk zakelijke kringen, maar mag een ieder lekker ook genieten van alles wat de auto te bieden heeft. Zo zorgt de stevige constructie voor een solide wegligging die het rijden in een BMW tot een onvergetelijke rit maakt. Ook onder de motorkap bevindt zich gewoonlijk genoeg vermogen om vlot door het verkeer heen te bewegen. Dit alles vindt plaats vanachter een prachtig dashboard en ontbreekt het aan de inzittenden niet aan luxe. Een BMW is daarom ook geschikt om het heel gezin een dagje eruit te nemen en grote afstanden af te leggen. Ook zakenpartners zullen zo een BMW weten waarderen vanwege het prestige die ervan uitstraalt.

In het topsegment zijn de auto’s absolute toppers

Naast de “doorsnee” BMW zijn er ook modellen te krijgen die tot de top in de wereld behoren. De verschillende SUV’s horen daar ook bij en zijn de laatste uitvoeringen populair vanwege hun stoere uitstraling. Met de geleverde krachtige motoren laat zo een BMW zich vliegensvlug door het verkeer heen dirigeren. De robuuste ophanging en speciaal afgestelde besturing zorgen voor een ongeëvenaarde wegligging en kan een ieder moeiteloos zo een krachtpatser in toom houden. Een BMW huren voor een dag laat je dus niet lang op zich wachten en zijn er naast alle speciale gelegenheden ook genoeg andere momenten te vinden waarvoor zo een BMW geschikt is. Zo mag je best jezelf ook eens verwennen of verras je gewoon een geliefde met zo een BMW.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's