Cadillac huren

Bij het horen van de naam zal bij velen al duidelijk zijn dat het hier gaat om een auto die wat boven de “massa” uitsteekt. Cadillac is namelijk al vanaf het begin het paradepaardje geweest van de GM-groep en werd er alles van kast gehaald om de auto’s van alle luxe en de nieuwste snufjes te voorzien. Rondrijden in zo een Cadillac staat daarom hoog in het lijstje bij velen en kan die droom heel eenvoudig verwezenlijkt worden door zo een Cadillac te huren.

Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Cadillac Coupe De Ville

Een pure Amerikaanse auto uit de 50-er jaren. Bouwjaar 1956. De twee enorme deuren geven ook een ruime toegang tot de achterbank. Alle zijramen zijn elektrisch bedienbaar. De 8 cilinder, ruim 5 liter motor heeft een kenmerkend geluid. De auto is geschikt voor 5 personen. De auto wordt alleen verhuurd met chauffeur. Zelf rijden is mogelijk, met een begeleider van ons bedrijf.
v.a. €150 per dagdeel
1 KM

Cadillac Eldorado

Zeer luxe en volledig gerestaureerde Cadillac Eldorado uit 1982.
v.a. €60 per uur
1 KM

Cadillac Eldorado

Een prachtige Cadillac Eldorado uit 1959. Deze Amerikaan staat bekend vanwege zijn imponerende achterkant. De eerste eigenaar van deze auto was een Rancher uit Texas. In de loop der jaren is de auto helemaal gereviseerd en gerestaureerd.
v.a. €380 per dagdeel
1 KM

1952 Cadillac series 75 Fleetwood limousine

Uniek in Nederland, een stijlvolle klassieke Amerikaanse fifties chroomlimousine. Prachtig interieur met 7 zitplaatsen, voldoende ruimte voor bruidsmeisjes/jongens en makkelijk in-en uitstappen voor bruid.
v.a. €90 per uur
1 KM

Cadillac Coupe Deville 1967 Cabrio

Prachtige en vooral chique vertoning door de zwart wit combinatie versterkt met de velen chroom accenten. Deze Oldtimer is goed onderhouden en in zeer goede staat .
v.a. €85 per uur
1 KM

Een echte icoon van de Amerikaanse auto industrie

De naam is nog altijd geassocieerd met het roemrucht verleden waarbij Cadillac niet in het rijtje van auto’s in het luxe segment mocht ontbreken. Ook de moderne versies doen niet onder voor alles wat er verwacht wordt van een topper en is dat ook de reden waarom men bij het zoeken naar een huurauto vaak voor een Cadillac kiest. De uistraling van de auto gecombineert met de aangeboden luxe, maakt het rijden in eentje tot een onvergetelijke ervaring. Dit geldt zeker ook voor de mede-inzittenden en huur je zo een Cadillac vooral om de ruimte die de auto te bieden heeft. Daar maak je dus zeker wel gebruik van door het gezin, vrienden of zakenrelaties mee te nemen in de Cadillac.

Met een Amerikaan is het toch wel anders genieten

De reden dat men voor een Amerikaanse auto kiest bij het huren, komt door niet alleen de aparte vormgeving, maar zeker ook de rijervaring die het te bieden heeft. Bij het ontwerpen van de auto’s wordt er doorgaans rekening gehouden met de wegsituatie in Amerika zelf. Dat betekent dus het moeten afleggen van lange afstanden met inachtneming van de inzittenden en is het om die reden dat zo een Cadillac ervoor zorgt dat de inzittenden niets tekort komt.
Een Cadillac huren voor een dag is dus een aparte manier om te genieten van een auto en beschik je daarbij over genoeg comfort om iedereen zo een beetje mee te laten genieten. Ook een goed idee om zo een Cadillac te huren is om het als trouwauto te gebruiken.