Cadillac Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Cadillac huren

Bij het horen van de naam zal bij velen al duidelijk zijn dat het hier gaat om een auto die wat boven de “massa” uitsteekt. Cadillac is namelijk al vanaf het begin het paradepaardje geweest van de GM-groep en werd er alles van kast gehaald om de auto’s van alle luxe en de nieuwste snufjes te voorzien. Rondrijden in zo een Cadillac staat daarom hoog in het lijstje bij velen en kan die droom heel eenvoudig verwezenlijkt worden door zo een Cadillac te huren.
Sort by:
Pagina :  1 of 1
Prachtige en vooral chique vertoning door de zwart wit combinatie versterkt met de velen chroom accenten. Deze Oldtimer is goed onderhouden en in zeer goede staat .
Uniek in Nederland, een stijlvolle klassieke Amerikaanse fifties chroomlimousine. Prachtig interieur met 7 zitplaatsen, voldoende ruimte voor bruidsmeisjes/jongens en makkelijk in-en uitstappen voor bruid.
Een pure Amerikaanse auto uit de 50-er jaren. Bouwjaar 1956. De twee enorme deuren geven ook een ruime toegang tot de achterbank. Alle zijramen zijn elektrisch bedienbaar. Het zuidelijke deel van Gelderland (Betuwe) bedienen wij ook.
Fantastisch mooie gerestaureerde iconische pink Cadillac uit het jaar 1959, bekend uit talloze Hollywood films. Al meer dan 25 jaar in het bezit van de huidige eigenaar, tevens uw chauffeur van dienst. Uw huwelijksdag is al onvergetelijk, maar met deze trouwauto wordt het helemaal compleet!
Een prachtige Cadillac Eldorado uit 1959. Deze Amerikaan staat bekend vanwege zijn imponerende achterkant. De eerste eigenaar van deze auto was een Rancher uit Texas. In de loop der jaren is de auto helemaal gereviseerd en gerestaureerd.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's