Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 2

Rolls-Royce Daimler Landaulette

Nog groter, nog luxer en nog exclusiever dan een Rolls-Royce. Deze zeldzame Daimler DS420 landaulette is het enige open exemplaar in Nederland en België. Het Engelse koningshuis gebruikt deze imposante auto's nog steeds bij staatsbezoeken en parades.
v.a. €395 per dagdeel
1 KM

Rolls Roys Silver Dawn

Een prachtige Rolls Roys Silver Dawn te huur. Deze Engelse klassieker is voorzien van lederen bekleding en heeft een wortelnotenhouten afwerking. De achterdeuren gaan open in achterwaartse richting.
v.a. €0 per dag
1 KM

Rolls Roys Silver Wraith

Speciale Rolls Roys Silver Wraith te huur. Deze oldtimer heeft een ruime instap. Het interieur van deze Rolls Roys Silver Wraith is van koninklijk niveau. Een auto met veel ruimte.
v.a. €0 per dag
1 KM

Rolls Roys Silver Cloud

Dé ultieme trouwauto. Kenmerk van deze Rolls Roys Silver Cloud zijn de klassieke vormen en de statige uitstraling. Jullie maken ongetwijfeld een verpletterende indruk in deze auto.
v.a. €0 per dag
1 KM

Rolls Royce Silver Wraith Type 25-30

Kenmerkende Rolls Royce Silver Wraith Type 25-30 met zijn klassieke vormen en aristocratische uitstraling. Een zeer speciale trouwauto! Met deze auto maken jullie een onvergetelijke indruk.
v.a. €0 per dag
1 KM

Rolls Royce Silver Cloud II

De Rolls-Royce Silver Cloud II is dé trouwauto bij uitstek. Al veel trouwparen hebben zich laten verwonderen door zijn elegantie en opmerkelijk comfort. De Rolls-Royce Silver Cloud II biedt veel beenruimte en is uitgerust met fraaie details zoals het notenhouten interieur.
v.a. €240 per dagdeel
1 KM

Rolls Royce Silver Cloud II

Wat is er mooier dan trouwen in deze klassieke Rolls Royce. Als een koninklijk paar naar het stadhuis in een kalmerende stilte op de luxueuze achterbank, omringd door gepolitoerd notenhout en de geur van echt leer. En dan onder applaus uitstappen. Dit is 'the ultimo car to arrive in'.
v.a. €250 per dagdeel
1 KM

Rolls Royce Silver Cloud III

Prachtige Rolls Royce Silver Cloud III voor de echte liefhebber. In deze schitterende auto ervaar je de intense sfeer van luxe en stijl. Het rijgedrag van deze Rolls Royce Silver Cloud III is subliem.
v.a. €380 per dagdeel
1 KM