Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 2

Rolls Royce Silver Cloud II

Wat is er mooier dan trouwen in deze klassieke Rolls Royce. Als een koninklijk paar naar het stadhuis in een kalmerende stilte op de luxueuze achterbank, omringd door gepolitoerd notenhout en de geur van echt leer. En dan onder applaus uitstappen. Dit is 'the ultimo car to arrive in'.
v.a. €250 per dagdeel
1 KM

Rolls Royce Silver Cloud III

Een exclusieve, met de hand gemaakte Silver Cloud. Deze klassieker wordt door heel veel mensen gezien als het mooiste model dat ooit uitgebracht is door het bekende merk Rolls Royce. Het is dé trouwauto waarin je gezien wilt worden.
v.a. €395 per dag
1 KM

Rolls-Royce Silver Cloud I

Deze schitterende Rolls-Royce Silver Cloud I uit 1957 is een absolute topper om in te trouwen. Een van de mooiste in Nederland.
v.a. €395 per dagdeel
1 KM

Rolls-Royce Daimler Landaulette

Nog groter, nog luxer en nog exclusiever dan een Rolls-Royce. Deze zeldzame Daimler DS420 landaulette is het enige open exemplaar in Nederland en België. Het Engelse koningshuis gebruikt deze imposante auto's nog steeds bij staatsbezoeken en parades.
v.a. €395 per dagdeel
1 KM

Rolls-Royce Phantom 2003

De nieuwe Rolls-Royce Phantom is voor velen de ultieme trouwauto! Met zijn enorme afmetingen en geweldige uitstraling is deze top trouwauto op iedere gelegenheid een imposante verschijning. Ervaar het geweldige gevoel om op jullie bruiloft in deze peperdure limousine vervoerd en bewonderd te worden.
v.a. €750 per dagdeel
1 KM

Rolls Roys Silver Dawn

Een prachtige Rolls Roys Silver Dawn te huur. Deze Engelse klassieker is voorzien van lederen bekleding en heeft een wortelnotenhouten afwerking. De achterdeuren gaan open in achterwaartse richting.
v.a. €0 per dag
1 KM

Rolls Roys Silver Wraith

Speciale Rolls Roys Silver Wraith te huur. Deze oldtimer heeft een ruime instap. Het interieur van deze Rolls Roys Silver Wraith is van koninklijk niveau. Een auto met veel ruimte.
v.a. €0 per dag
1 KM

Rolls Roys Silver Cloud

Dé ultieme trouwauto. Kenmerk van deze Rolls Roys Silver Cloud zijn de klassieke vormen en de statige uitstraling. Jullie maken ongetwijfeld een verpletterende indruk in deze auto.
v.a. €0 per dag
1 KM