Porsche 911S

v.a. €475 per dag

Een klassieke Porsche 911 uit 1969. Uitgevoerd in de meest gewilde Porschekleur leigrijs met retro zwart / wit Pepita interieur. Een zeer fotogenieke kleur voor huwelijksfotografie.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Porsche 911S huren?

Een klassieke Porsche 911 uit 1969. Uitgevoerd in de meest gewilde Porschekleur leigrijs met retro zwart / wit Pepita interieur. Een zeer fotogenieke kleur voor huwelijksfotografie. De 911, uit de eerste serie, die hier te huur word aangeboden heeft met zijn 160 pk ongeveer een derde van het vermogen van een nieuwe 911, maar omdat hij zoveel kleiner en lichter is, geeft hij je minstens zoveel rijplezier.

Vrolijke details en een smal stuurtje zijn uitstekend voor je humeur. En buiten dat: het is origineel! Jullie mogen zelf rijden in deze exclusieve, originele Porsche. De auto is naast romantisch ook stijlvol, klassiek en toch sportief. Achterin zijn twee kleine zitjes en is het mogelijk om bruidskinderen mee te laten rijden. Wij hanteren een vast all-in dagtarief, dus inclusief: breng- en haalservice, brandstof, gereden kilometers, uren en casco verzekering. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging onder het genot van een kop koffie of thee.

Chauffeur:

Zelf rijden

Stijl:

Oldtimer, Sportief

Provincie:

Zuid-Holland

Model:

Porsche 911

Kleur:

Grijs

Prijzen en opties

  • Prijs 475 euro per dag
  • Geen extra kosten per kilometer
  • Zelf rijden
  • Inclusief breng en haalservice

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Oldtimer   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's