Trouwauto huren Zeeland | Groot aanbod trouwautos in Zeeland

Trouwauto huren Zeeland

Het leuke van een trouwauto is dat het stel waar het allemaal nou om draait voor die speciale dag een auto uit kan kiezen waar ze nog altijd een leuke herinnering aan over zullen houden. Kosten noch moeite worden er dus gespaard en zal er ook voor gekozen moeten worden om de auto te laten besturen door een chauffeur. Dat komt wel heel apart over en zorgt dit alles wel voor een onvergetelijke dag.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 66 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 30 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 48 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 26 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 5

Excalibur Phaeton V Cabrio

v.a. €420 per dagdeel

Roze Volkswagen Kever

v.a. €220 per dag

Ford mustang convertible

v.a. €300 per dagdeel

DAF 46

v.a. €85 per dag

Porsche GT3 RS

v.a. €600 per dagdeel

Volvo PV544 "Katterug"

v.a. €0 per dagdeel

Audi R8 V10 Spyder

v.a. €799 per dag

Novitec McLaren 720S

v.a. €1.699 per dag

Rolls-Royce Silver Cloud I

v.a. €395 per dagdeel

Ferrari California

v.a. €595 per dag

Caffe Delizia

v.a. €150 per uur

Mustang Fastback GT351

v.a. €575 per dagdeel

Lamborghini Gallardo

v.a. €795 per dag

Het juiste moment om eens extra uit te pakken

Een trouwauto met chauffeur mag dan wel heel chique staan, het kan ook anders worden aangepakt door de auto zelf te besturen. Natuurlijk kies je daarvoor niet de doorsnee heeft-een-ieder-wel-zelf-eentje auto uit, maar een model waar men doorgaans alleen over kan dromen. Zelfs het huren van een supersnelle Ferrari of een klassieke Britse topper behoort tot de mogelijkheden. Alles dat maar samengaat met het thema van het huwelijk en zijn het de details zoals de kleur van de auto waar je allemaal op dient te letten. Vooral bij het maken van de vele foto’s zal zo een met zorg uitgekozen auto altijd wel goed tot uiting komen. het is immers de bedoeling dat je terugkijkend in het trouwalbum nog altijd het gevoel zal bekruipen die je had op het moment van het besturen van de auto.

Alles draait ook zo een beetje om de kosten van dit alles

Het is altijd wel even goed overwegen voor welke auto er gekozen zal worden, wanneer de tarieven bekeken worden. die kunnen fors oplopen voor exclusieve modellen en kan er altijd ook worden gekozen voor een wat minder prijzig model. Die zijn er gelukkig ook genoeg te vinden en varieert het aanbod van klassiek tot de laatste modellen. Het gaat er om dat men nooit verlegen om hoeft te zitten om een puike trouwauto te kunnen huren en dat gewoon mogelijk is voor elk budget. Voor degenen die bereidt zijn om er wat meer tegenaan te gooien zijn er ook mogelijkheden om een limousine compleet met mini bar te huren of zelfs een luxe bus waar een ieder gewoon in past.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's