Dodge huren

Om een geschikte huurauto te vinden is het soms wel een ware zoektocht om de juiste te vinden en mag je kiezen uit een groot aantal merken en modellen. Daar maakt Dodge natuurlijk ook deel van uit en zijn er tal van redenen om dit Amerikaans merk even nader te bekijken. Zoals gangbaar is voor de meeste auto’s afkomstig uit de andere kant van de oceaan, is het merk te onderscheiden van de rest door de aparte, maar altijd nog functionele vormgeving waarbij er aan ruimte geen gebrek is.
Sorteer op:
Pagina :  1 van 1
Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 799,- per dag + nacht te huur, prachtige zwarte Dodge Charger RT, nieuw model! Dit is de enige zwarte Dodge Charger RT die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Charger om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 799,- per dag + nacht te huur, prachtige witte Dodge Challenger RT, nieuw model! Dit is de enige witte Dodge Challenger RT die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Challenger om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
Deze unieke en stoere eyecatcher is de meest veelzijdige en praktische trouwauto uit de branche. Neem contact op voor een datumcheck om zeker te zijn van onze populaire Trouwauto!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's