Mercedes huren

Weinig merken zullen zoveel bekendheid genieten als die met de ster als logo: Mercedes. Het logo prijkt statig op de motorkap en geeft dit niet alleen de bestuurder een goed gevoel, maar laat het ook een duidelijk statement na. Een statement die stelt dat je kiest voor kwaliteit en innovativiteit waarbij ook de veiligheid hoog in het vaandel staat. Het leuke van een mercedes is dat er een groot aantal modellen te huren zijn. Het hoeft dus niet speciaal om een luxe sedan te gaan, maar kan je ook kiezen uit een ruim minibusje.
Sort by:
Pagina :  1 of 1
Er komen een hoop kosten bij voor een trouwerij, daarom komt Drive the Passion met een passende oplossing. De Mercedes AMG GT kan voor een dagdeel gereserveerd worden voor slechts € 595,- (exclusief BTW). Wij rekenen € 2,00 (exclusief BTW) per gereden kilometer. Bij ons betaalt u namelijk alleen voor de kilometers die u echt rijdt.
Ga je voor een statig vervoersmiddel op jullie trouwdag? Dan is deze exclusieve, fotogenieke Mercedes 220 SE Coupe W111 uit 1963 de juiste keuze!
De mooie zwarte Mercedes is een pareltje om in te trouwen, uit het bouwjaar 1952 zie je er niet veel meer tegenwoordig, mede daarom is deze oldtimer echt uniek.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's

Oldtimer showroom bezoeken?

Aanmelden bezichtiging
  • doneRuim 50 klassieke trouwauto's
  • donePersoonlijke rondleiding
  • doneIn het midden van Nederland
  • doneErvaar zelf unieke beleving
MAAK EEN AFSPRAAKchevron_right