Mercedes huren

Weinig merken zullen zoveel bekendheid genieten als die met de ster als logo: Mercedes. Het logo prijkt statig op de motorkap en geeft dit niet alleen de bestuurder een goed gevoel, maar laat het ook een duidelijk statement na. Een statement die stelt dat je kiest voor kwaliteit en innovativiteit waarbij ook de veiligheid hoog in het vaandel staat. Het leuke van een mercedes is dat er een groot aantal modellen te huren zijn. Het hoeft dus niet speciaal om een luxe sedan te gaan, maar kan je ook kiezen uit een ruim minibusje.
Sorteer op:
Pagina :  1 van 1
Ga je voor een statig vervoersmiddel op jullie trouwdag? Dan is deze exclusieve, fotogenieke Mercedes 220 SE Coupe W111 uit 1963 de juiste keuze!
Genieten van een unieke dag in een Mercedes Benz Heckflosse? Dat kan bij ons! Er kunnen twee mensen op de achterbank en één voorin.
Er komen een hoop kosten bij voor een trouwerij, daarom komt Drive the Passion met een passende oplossing. De Mercedes AMG GT kan voor een dagdeel gereserveerd worden voor slechts € 595,- (exclusief BTW). Wij rekenen € 2,00 (exclusief BTW) per gereden kilometer. Bij ons betaalt u namelijk alleen voor de kilometers die u echt rijdt.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's