Mercedes Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Mercedes huren

Weinig merken zullen zoveel bekendheid genieten als die met de ster als logo: Mercedes. Het logo prijkt statig op de motorkap en geeft dit niet alleen de bestuurder een goed gevoel, maar laat het ook een duidelijk statement na. Een statement die stelt dat je kiest voor kwaliteit en innovativiteit waarbij ook de veiligheid hoog in het vaandel staat. Het leuke van een mercedes is dat er een groot aantal modellen te huren zijn. Het hoeft dus niet speciaal om een luxe sedan te gaan, maar kan je ook kiezen uit een ruim minibusje.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 27 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Mercedes 220 SE Coupe

v.a. €225 per dagdeel

Mercedes AMG GT

v.a. €595 per dag

Je bent dus niet gebonden aan een luxe versie

Naast de luxe modellen zijn er tal van andere modellen te vinden die een meer praktische zijde hebben. In de praktijk zijn het echter de uitvoeringen welke zich in het topsegment bevinden waar er de meeste vraag naar is. Logisch, want het merk wordt nog altijd geassocieerd met luxe, kracht en de aparte uitstraling welke door geen enkel ander merk te evenaren is. Vanaf de oprichting heeft Mercedes zich altijd weten te onderscheiden door de opmerkelijke prestaties en was het merk binnen de racewereld beslist een geduchte tegenstander. Veel aspecten hiervan werden meegenomen in hun productie auto’s bestemd voor het groter publiek, maar was er natuurlijk sprake van meer comfort.

Het Mercedes gevoel raak je nooit kwijt

Wie ooit eens in een Mercedes achter het stuur plaats heeft mogen nemen zal als geen ander weten wat de auto nou zo uniek maakt. Bij Mercedes zorgen ze er wel voor dat er aan elk model de grootste zorg wordt besteedt en wordt de nadruk vooral gelegd op verschillende technische noviteiten. Het merk is vaak de eerste welke uitkomt met baanbrekende toepassingen in hun auto’s. Denk maar aan de airbag of ABS. Zelfs bij het huren van een klassieker ervaar je dus een comfortabel en veilig gevoel en laten de auto’s zich ook altijd met het grootste gemak besturen.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's