Trouwauto huren Limburg | Groot aanbod trouwautos te huur

Trouwauto huren Limburg

Of het nou in Limburg is of elke andere locatie hier in Nederland, een trouwauto huren is iets waar men zeker naar uitkijkt. Zo gezellig samen door alle aanbieders heen gaan en de auto’s bekijken is een leuke bezigheid en is het komen tot een vergelijk soms wel moeilijk op zo een manier. De ene trouwauto ziet er nog mooier uit dan de andere en zou je het liefst allemaal voor een dagje willen huren.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 66 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 30 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 48 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 26 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 4

Excalibur Phaeton V Cabrio

v.a. €420 per dagdeel

Ferrari 488 GTB

v.a. €600 per dag

Audi R8

v.a. €490 per dagdeel

Ferrari 458 Italia

v.a. €1.099 per dag

Tesla Model S

v.a. €250 per dag

Ford mustang convertible

v.a. €300 per dagdeel

Audi RS6 Avant Performance

v.a. €600 per dagdeel

Volvo amazon 122S

v.a. €295 per dag

Audi R8 huren

v.a. €495 per dag

Plymouth Savoy

v.a. €420 per dag

Tesla Model X

v.a. €299 per dag

Ford Mustang Coupe

v.a. €375 per dagdeel

Peugeot 404

v.a. €245 per dag

Novitec McLaren 720S

v.a. €1.699 per dag

Nissan GT-R R35

v.a. €499 per dagdeel

Dat zal natuurlijk niet zo eenvoudig lopen

Allemaal huren is er natuurlijk niet bij, maar kan je door er een aantal voorwaarden aan te verbinden wel eentje huren waar jullie er voor de volle 100% eens mee zullen zijn. Dat staat altijd wel op de eerste plaats bij elk huwelijksfeest en zegt de keuze van zo een trouwauto ook veel over het stel zelf. Klassieke auto’s zijn nog altijd sterk in trek bij een huwelijk en komt dat door de uitstraling van zo een auto. Aan een klassieker wordt nog altijd een bepaalde status verbonden en komt dit wel van te pas bij sommige huwelijken. Niet een ieder heeft natuurlijk te maken met de status en doet men gewoon waar ze lekker zin in hebben. dat betekent dus gewoon een auto huren waar het stel zich helemaal zelf in kan terugvinden.

Waar let je allemaal op bij het huren

Net als elke andere huurauto, is ook bij een trouwauto van belang dat er gelet zal worden op een aantal zaken. Zo kijk je even naar de tarieven en loont het altijd wel om een vergelijking te maken tussen verschillende aanbieders. Voor overeenkomstige modellen kunnen de huurprijzen toch aardig met elkaar verschillen. Ook de afhaallocatie en het eventueel laten bezorgen van de auto dient meegenomen te worden in het totaal kostenplaatje. Over de auto zelf dienen er goede afspraken gemaakt te worden en let je er wel op dat al het nodig papierwerk (verzekering!) wel in orde is. vraag ook naar de hoogte van de borg en wat de voorwaarden zijn om die weer geheel terugbetaald te krijgen.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's