Ford Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Ford huren

Elk auto merk heeft zo zijn bijdrage geleverd aan de gehele auto industrie en kan dat zeker ook voor Ford gezegd worden. Het was namelijk dit merk welke een revolutie teweeg bracht op het gebied van de constructie van auto’s. In de jaren 20 was het model T daarom ook verantwoordelijk voor het mobiel maken vna grote delen van de Amerikaanse bevolking, vooral door de lage aanschafprijs. De innovativiteit van het merk hield hierbij echter niet op en is zo een moderne Ford ook vol van allerlei nieuwe ontwikkelingen.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 27 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 2

Ervaar het comfort dat zo een Ford te bieden heeft Aan de andere zijde van de oceaan kijkt men bij het ontwerpen van hun auto modellen niet zozeer naar de afmetingen. Dit vertaald zich in forse auto’s waar er aan ruimte zeker geen gebrek is. Wie met de gedachte rondloopt dat het besturen vanwege de omvang voor problemen zal zorgen heeft het glad mis. Niet alleen komen deze auto’s allemaal met een automaat, maar ontbreekt een passende stuurbekrachtiging ook nooit. Veel Ford modellen hebben trouwens ook een hoge zitpositie en draagt dit weer extra bij aan de bestuurbaarheid. Zelf een Ford besturen levert dus nooit problemen op en kan je met een gerust hart overal ermee naartoe rijden.

En welk model wordt het dan?

Ford is weer zo een automerk dat met verschillende modellen op de markt komt. Als kandidaat voor een Ford huren voor een dag zal je dus in overweging moeten nemen welk model het best zal uitkomen. Voor speciale gelegenheden kies je dus geen stadsautootje uit, maar eerder zo een gaaf sportmodel. Ook de vele SUV’s zijn gevraagd als huurauto. Apart te noemen zijn wel de klassiekers van het merk. Op dit gebied zijn de Amerikaanse auto’s absoluut top en weten we allemaal wel hoe fraai de lijnen in zulke modellen zijn. Een overdaad aan chroom mag er daarbij nooit ontbreken. Zulke prachtige momenten laat je natuurlijk wel vastleggen op de gevoelige plaat en kies je verschillende prachtige locaties uit. Zo zal je altijd nog kunnen terugblikken op een onvergetelijke dag met de Ford.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's