Ford huren

Elk auto merk heeft zo zijn bijdrage geleverd aan de gehele auto industrie en kan dat zeker ook voor Ford gezegd worden. Het was namelijk dit merk welke een revolutie teweeg bracht op het gebied van de constructie van auto’s. In de jaren 20 was het model T daarom ook verantwoordelijk voor het mobiel maken vna grote delen van de Amerikaanse bevolking, vooral door de lage aanschafprijs. De innovativiteit van het merk hield hierbij echter niet op en is zo een moderne Ford ook vol van allerlei nieuwe ontwikkelingen.

Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 2

Ford Mustang coupe huren

Een hele nette Ford Mustang Coupe huren? Deze Amerikaan is een echte oldtimer. De auto, in gebroken wit, ziet er van binnen en van buiten prachtig uit. Met V8-motor voor een echt 'muscle car' gevoel...
v.a. €350 per dag
1 KM

Ford Mustang Fastback

In deze donkerblauwe Ford Mustang Fastback mag je zelf rijden. Eigenlijk is deze Mustang Fastback veel te snel om normaal mee te rijden. Er wordt maar liefst 400 PK uit de 6,5 liter motor geperst.
v.a. €380 per dag
1 KM

FORD MUSTANG SHELBY GT 500 645PK Zwart

Zeer exclusieve Amerikaanse Ford Mustang Shelby GT 500 in zwarte kleur. De koning onder de Mustangs wel genoemd. Zeer snel, met 645PK! Van dit type zijn er slechts twee gebouwd. Vraag nu gratis een offerte voor deze exclusieve Shelby GT in Nederland.
v.a. €100 per uur
1 KM

Ford Mustang GT

Prachtig gerestaureerde Ford Mustang GT uit 1965. In deze auto mag je zelf rijden. De Mustang is gebroken wit van buiten. Het interieur is zwart met wit.
v.a. €356 per dag
1 KM

Ford Mustang Cabrio, nieuw model!

Verhuur is inclusief btw, 150 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 475,- per dag + nacht te huur, prachtige sportieve Mustang cabrio! Sinds jaar en dag 1 van de populairste trouwauto’s! Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €290 per dagdeel
1 KM

Ford Mustang MACH1 COBRA-JET

Zeer mooie zwarte Ford Mustang Mach1 1969 cobra-jet met een fantastisch geluid. De wagen is zelf te rijden en in een unieke staat. Erg exclusief in Nederland.
v.a. €100 per uur
1 KM

Ford Mustang Cabrio 1965

Zeer mooie originele Ford Mustang cabrio uit 1965 met zwarte bekleding en elektrische witte kap. Zoekt u uniek trouwvervoer? Dan kunt u kiezen voor de Ford Mustang cabrio van Romar Mustang Trouwvervoer.
v.a. €225 per dag
1 KM

Ford Mustang Coupe

Verhuur is inclusief btw, 150 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 645- per dag + nacht te huur, prachtige witte Ford Mustang Premium, nieuw facelift model! Dit is de enige witte Ford Mustang Coupe (facelift model) die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 0,75 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €375 per dagdeel
1 KM

Ervaar het comfort dat zo een Ford te bieden heeft
Aan de andere zijde van de oceaan kijkt men bij het ontwerpen van hun auto modellen niet zozeer naar de afmetingen. Dit vertaald zich in forse auto’s waar er aan ruimte zeker geen gebrek is. Wie met de gedachte rondloopt dat het besturen vanwege de omvang voor problemen zal zorgen heeft het glad mis. Niet alleen komen deze auto’s allemaal met een automaat, maar ontbreekt een passende stuurbekrachtiging ook nooit. Veel Ford modellen hebben trouwens ook een hoge zitpositie en draagt dit weer extra bij aan de bestuurbaarheid. Zelf een Ford besturen levert dus nooit problemen op en kan je met een gerust hart overal ermee naartoe rijden.

En welk model wordt het dan?

Ford is weer zo een automerk dat met verschillende modellen op de markt komt. Als kandidaat voor een Ford huren voor een dag zal je dus in overweging moeten nemen welk model het best zal uitkomen. Voor speciale gelegenheden kies je dus geen stadsautootje uit, maar eerder zo een gaaf sportmodel. Ook de vele SUV’s zijn gevraagd als huurauto. Apart te noemen zijn wel de klassiekers van het merk. Op dit gebied zijn de Amerikaanse auto’s absoluut top en weten we allemaal wel hoe fraai de lijnen in zulke modellen zijn. Een overdaad aan chroom mag er daarbij nooit ontbreken. Zulke prachtige momenten laat je natuurlijk wel vastleggen op de gevoelige plaat en kies je verschillende prachtige locaties uit. Zo zal je altijd nog kunnen terugblikken op een onvergetelijke dag met de Ford.