Trouwauto huren Groningen

Ondanks de grote verschillen voor de georganiseerde huwelijksfeestjes door het hele land is het kenmerkend dat bij allemaal een trouwauto niet mag ontbreken. En daar merk je zeker wel dat smaken nogal van elkaar verschillen. Zo kiest de één voor normale luxe, terwijl de ander helemaal uitpakt met een echte klassieker. Ongeacht de voorkeuren, is het belangrijk dat men wel degelijk de ruimte krijgt om uit een ruim voorhanden zijnde collectie een keuze te maken.

Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 8

Novitec McLaren 720S

WELCOME TO THE FUTURE! Met de 720S heeft McLaren een waar meesterwerk neergezet die beschikt over een twin-turbo 4.0 V8 met 720 pk, een vernieuwd design en rechtstreeks uit de Formule 1 afgeleide technologie.
v.a. €1.699 per dag
1 KM

Cadillac Eldorado

Zeer luxe en volledig gerestaureerde Cadillac Eldorado uit 1982.
v.a. €85 per uur
1 KM

Ford Mustang coupe huren

Een hele nette Ford Mustang Coupe huren? Deze Amerikaan is een echte oldtimer. De auto, in gebroken wit, ziet er van binnen en van buiten prachtig uit. Met V8-motor voor een echt 'muscle car' gevoel...
v.a. €350 per dag
1 KM

Ford Mustang Fastback

In deze donkerblauwe Ford Mustang Fastback mag je zelf rijden. Eigenlijk is deze Mustang Fastback veel te snel om normaal mee te rijden. Er wordt maar liefst 400 PK uit de 6,5 liter motor geperst.
v.a. €380 per dag
1 KM

FORD MUSTANG SHELBY GT 500 645PK Zwart

Zeer exclusieve Amerikaanse Ford Mustang Shelby GT 500 in zwarte kleur. De koning onder de Mustangs wel genoemd. Zeer snel, met 645PK! Van dit type zijn er slechts twee gebouwd. Vraag nu gratis een offerte voor deze exclusieve Shelby GT in Nederland.
v.a. €100 per uur
1 KM

Ford Mustang GT

Prachtig gerestaureerde Ford Mustang GT uit 1965. In deze auto mag je zelf rijden. De Mustang is gebroken wit van buiten. Het interieur is zwart met wit.
v.a. €356 per dag
1 KM

Jaguar F-Type cabrio

Verhuur is inclusief btw, 150 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 695,- per dag + nacht te huur, prachtige sportieve en elegante Jaguar F-Type cabrio! Misschien wel de trouwauto van dit moment! De F-Type is uitgevoerd in parelmoer wit en heeft een strak zwart lederen interieur. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze sport wagen om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €450 per dagdeel
1 KM

Maserati Ghibli

Verhuur is inclusief btw, 150 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 795,- per dag + nacht te huur. Geheel exclusief in Nederland, deze prachtige witte Maserati Ghibli S met maar liefst 410 pk! Dit is de enige witte Maserati Ghibli S die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 0,99 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Maserati om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €490 per dagdeel
1 KM

Reserveer de auto wel op tijd

Omdat de vraag naar trouwauto’s tijdens het hoogseizoen groot is, zal het een goed idee zijn om tijdig de nodige reservering te maken. Dat doe je natuurlijk pas nadat de knoop al is doorgehakt over het soort trouwauto. Daar gaat er nogal eens een discussie aan vooraf omdat een ieder zo zijn of haar eigen voorkeuren heeft. Gelukkig komt het altijd wel tot een compromie omdat de keuze aan trouwauto’s werkelijk te groot is om op te noemen. Dit komt mede doordat ook particulieren in staat worden gezet om hun prive auto’s te verhuren en dienen tal van verhuurbedrijven als bemiddelaars tussen de huurder en de autoeigenaar. Dit is ook veel beter omdat al het benodigd papierwerk zo ook op een professionele wijze wordt afgehandeld. Vooral de verzekering is daarbij van groot belang omdat je er niet aan moet denken zelf voor de kosten op te moeten draaien na een ongelukje met zo een duur model.

Neem je zelf plaats achter het stuur

Zelf naar het huwelijk toe rijden is nog altijd het meest romantische wat gedaan kan worden en kan na afloop het stel gelijk in de auto stappen en wegrijden naar hun plaats van bestemming. Het komt soms echter praktischer uit wanneer een chauffeur belast wordt met het besturen van de trouwauto en wordt op zo een manier wel op een aparte wijze invulling gegeven aan het huwelijk. Rondgereden worden door een chauffeur is ook niet te vermijden als er voor een auto gekozen is welke zeldzaam/exclusief is en de eigenaar de auto niet zo eenvoudig uit handen wilt geven.