Trouwauto huren Groningen | Groot aanbod trouwautos te huur

Trouwauto huren Groningen

Ondanks de grote verschillen voor de georganiseerde huwelijksfeestjes door het hele land is het kenmerkend dat bij allemaal een trouwauto niet mag ontbreken. En daar merk je zeker wel dat smaken nogal van elkaar verschillen. Zo kiest de één voor normale luxe, terwijl de ander helemaal uitpakt met een echte klassieker. Ongeacht de voorkeuren, is het belangrijk dat men wel degelijk de ruimte krijgt om uit een ruim voorhanden zijnde collectie een keuze te maken.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 66 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 30 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 48 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 26 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 4

Nissan GT-R R35

v.a. €499 per dagdeel

Caffe Delizia

v.a. €150 per uur

Tesla Model X

v.a. €299 per dag

Ford Mustang 2009

v.a. €399 per dag

Ferrari California

v.a. €595 per dag

BMW I8

v.a. €450 per dagdeel

Volkswagenbus blauw

v.a. €310 per dag

VW Kever 1300 1968

v.a. €170 per dag

Rolls Royce Silver Seraph

v.a. €395 per dagdeel

Audi R8

v.a. €490 per dagdeel

Audi R8 huren

v.a. €495 per dag

BarbHY

v.a. €300 per dag

Ford mustang convertible

v.a. €300 per dagdeel

Ferrari 488 GTB

v.a. €600 per dag

Reserveer de auto wel op tijd

Omdat de vraag naar trouwauto’s tijdens het hoogseizoen groot is, zal het een goed idee zijn om tijdig de nodige reservering te maken. Dat doe je natuurlijk pas nadat de knoop al is doorgehakt over het soort trouwauto. Daar gaat er nogal eens een discussie aan vooraf omdat een ieder zo zijn of haar eigen voorkeuren heeft. Gelukkig komt het altijd wel tot een compromie omdat de keuze aan trouwauto’s werkelijk te groot is om op te noemen. Dit komt mede doordat ook particulieren in staat worden gezet om hun prive auto’s te verhuren en dienen tal van verhuurbedrijven als bemiddelaars tussen de huurder en de autoeigenaar. Dit is ook veel beter omdat al het benodigd papierwerk zo ook op een professionele wijze wordt afgehandeld. Vooral de verzekering is daarbij van groot belang omdat je er niet aan moet denken zelf voor de kosten op te moeten draaien na een ongelukje met zo een duur model.

Neem je zelf plaats achter het stuur

Zelf naar het huwelijk toe rijden is nog altijd het meest romantische wat gedaan kan worden en kan na afloop het stel gelijk in de auto stappen en wegrijden naar hun plaats van bestemming. Het komt soms echter praktischer uit wanneer een chauffeur belast wordt met het besturen van de trouwauto en wordt op zo een manier wel op een aparte wijze invulling gegeven aan het huwelijk. Rondgereden worden door een chauffeur is ook niet te vermijden als er voor een auto gekozen is welke zeldzaam/exclusief is en de eigenaar de auto niet zo eenvoudig uit handen wilt geven.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's